Un weekend plin de muzică și distracție, asigurat de DJ Silviu. Summer Party Festival, ediția I

Vineri și sâmbătă, 29 și 30 iulie 2022, se va desfășura la Lugoj prima ediție a „Summer Party Festival”. Evenimentul va avea loc pe terenul de sport de la fostul Liceu Agricol și se înscrie în seria celor inițiate de către Silviu Ieța, aka „Dj Măcelaru” sau „Dj Silviu”. De mai bine de 10 ani, „party-urile” open air gândite de Silviu Ieța au atras sute de lugojeni, chiar dacă niciodată nu au fost finanțate din bani publici 😎.

Silviu Ieța- aka Dj Măcelaru, Dj Silviu

Silviu, și în acest an ai decis să organizezi un festival la Lugoj. Care este aportul autorităților în acest proiect?

Tot ce ține de organizare m-am ocupat eu, personal. Primăria m-a ajutat doar cu spațiul unde se va desfășura evenimentul și amenajarea lui în condiții optime. Practic, eu asigur scenă, sunet, lumini, zonă de bar, pază și comunicarea cu autoritățile.

Cum ai gândit muzical evenimentul?

Ambele seri vor fi identice, din punct de vedere muzical. Nu vom merge pe o anumită nișă. Va fi muzică de la house la clubbing, în general savurată de publicul larg. Sper să vină cât mai multă lume, să vadă și un altfel de evenimente decât cele „standard”, care se organizează în Lugoj. Mi-aș dori să vină și cât mai mulți copii, să „trăiască” și ei cumva această senzație de festival .

De la ce oră vei începe?

La ora 18.00, în fiecare zi.

Cine „va pune ” muzica pe perioada manifestării?

La această ediție, se va întâmpla ceva ce demult mi-am dorit să fac: voi pune doar eu muzică😊.

A, deci întreg festivalul îți aparține 100%!

Da.

Să înțeleg că la acest festival vei fi un „factotum”?

Da, acest festival îmi va aparține 100% 😀.

De câți ani te ocupi cu organizarea unor astfel de manifestări?

Am început acum 12 ani, cu „Over the Hill Party” (chiar m-am întâlnit recent cu un prieten care purta un tricou înscripționat cu numele acestui eveniment. Nu știu cum o fi fost evenimentul, dar tricoul sigur a fost de calitate, de a rezistat până în zi de azi… 😂). Am continutat cu „River Party”, pe care la început l-am făcut împreună cu Micșa, de la Vegas. A urmat o pauză mai lungă, după care l-am reluat, împreună cu câțiva prieteni, chiar pe malul Timișului, lângă podul de pe autostradă. Din cauza zgomotului care era propagat de albia Timișului și care deranja pe unii cetățeni ai urbei, am renunțat la acel spațiu și ne-am mutat la fostul Liceu Agricol. Aici e mult mai ok, din mai multe puncte de vedere.

Atunci ai schimbat și denumirea în Electric Field (nu mă dau mare, dar „nașul” am fost eu… 😉)

Da. Electric Field este o cu totul și cu totul altă manifestare, din punct de vedere muzical. Îmi doresc să continui cu ambele manifestări în paralel, și cu Summer Party Festival și cu Electric Field. Summer Party Festival aș dori să-l organizez de vreo 2-3 ori pe an, în sezonul cald. Este o manifestarea muzicală care se adresează publicului larg. Practic, este mai degrabă o petrecere în aer liber. Electric Field-ul este o altă chestie, mai de nișă, unde va fi doar muzică electronică. Nu cred că voi reuși să organizez Electric Field-ul anul acesta, din cauza mai multor motive. Sper că la anul.

Accesul va fi liber?

Nu, se va face pe bază de bilete. Prețul lor este de 20 de lei în prima zi, vineri, și 30 de lei, a doua zi, sâmbătă. De asemenea, persoanele care au sub 18 ani, dar peste 16 ani, pot intra doar însoțite de un adult (18+). Accesul persoanelor sub 16 ani se poate face doar dacă sunt însoțite de un tutore legal.

Mulțumesc pentru interviu! Vreme bună și distracție maximă să aveți!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: