După un an și jumătate, un ultim articol în care trec în revistă presa locală😊 – Cu ochiu’ pe presă

Aș spune că „anunț cu regret” că acesta este ultimul articol pe care îl postez la rubrica „Cu ochiu’ pe presă”, dar aș minți 😂 . Este doar ultimul articol și… atât. 😁 Da, corect, „never say never”, dar așa am eu sentimentul în clipa de față că acesta este ultimul. Asta nu înseamnă că renunț în a mai scrie în acest site, stați, nu vă bucurați chiar așa! 🤣 Voi continua să scriu, dar nu voi mai sta chiar așa ațintit „cu ochiul pe presa” locală.

Augustin Bercean

Motivul principal pentru care am luat această decizie ține, bineînțeles, tot de presa locală. Răsfoind joia aceasta cele două săptămânale lugojene, Actualitatea și Redeșteptarea, am ajuns la concluzia că, GATA, nu prea mai am ce scrie! Chiar dacă mai sunt aspecte de comentat, acestea sunt prea mărunte pentru a mai „ține” o rubrică întreagă. A dispărut din ele și obsesivul „ne-a declarat”, din mai toate știrile de administrație, au dispărut și pozele frumoase „create pe calculator”, asezonate cu titluri bombastice, au dispărut și multe , multe altele. Sunt convins că cei care au avut răbdarea să citească rubrica săptămânală a revistei presei până acum, indiferent în ce formă a ei, știu deja să facă diferența dintre o știre- informație și o știre-campanie electorală. Mai știu și că și-au dat seama că nu tot ce se „declară” este și adevărat… Poate că am fost prea aspru cu cei din presa locală, dar, hai să fim serioși, a fost un moment în care au făcut orice altceva, dar numai presă nu. Aș putea da o grămadă de exemple, că ele încă mai există pe net, dar nu vreau nici să dezgrop trecutul și nici securea războiului 😁. Mi s-a reproșat că am scris această rubrică deoarece aș fi avut o obsesie cu un anumit nume. Păi, sincer, ce puteam face? Din 25 de știri online care apăreau într-o săptămână, cel puțin 20 erau declarații de-ale respectivului. Singurul mod prin care aș fi putut să-l ignor, ar fi fost să renunț la rubrică… La final, ca de fiecare dată, vă îndemn să cumpărați cele două săptămânale lugojene, Actualitatea și Redeșteptarea. Reprezintă o tradiție lugojeană, care ar fi păcat să dispară. Vă mulțumesc tuturor celor care ați urmărit această rubrică (și celor care au dat like și celor care nu…) și vă aștept în continuare pe acest site. Un weekend cât mai frumos să aveți!

P.S 1. Nu ratați articolul de duminica aceasta, din rubrica „Comentariile săptămânii”. O să fie despre alegerile anticipate de la Lugoj!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: