Wow!!! Site-ul augustinbercean.com nu a fost lider de audiență în 2022!😂 Concluzii și urări, ca de final de an…-Comentariile săptămânii (26.12.2022-1.01.2023)

Că tot este perioada aceea a anului când mai toate publicațiile, online sau tipărite, se dau de ceasul morții să convingă publicul că ele au fost, din nou, lideri de audiență, m-am gândit să vă adresez și eu câteva cuvinte. Site-ul http://www.augustinbercean.com, sau pagina de blog de pe facebook care îl reprezintă, n-au fost lideri de audiență nici în zona site-urilor generaliste și nici în cea a blogurilor. Cu siguranță există multe site-uri și bloguri care au avut, anul acesta, o audiență mult mai mare. Dar asta nu înseamnă că el nu a existat… 😋

Și a existat în așa mod încât a deranjat rău de tot cu articolele sale… ADEVĂRUL, în general, supără 😉. Cam asta a făcut și site-ul http://www.augustinbercean.com, a supărat. I-a supărat pe jurnaliștii lugojeni de „tradiție”, a supărat administrația locală, indiferent că a fost cea „aleasă” sau „interimară”, i-a supărat pe susținătorii unui partid sau ai unor lideri politici, i-a supărat pe cei implicați în „renașterea culturii lugojene” etc. A cam supărat pe toată lumea… 😂 Și nu îmi pare deloc rău că a fost așa. Poate singurul regret este că, din păcate, anul acesta seria interviurilor și a reportajelor postate a fost destul de limitată. Am stat cam prea mult „cu ochiu’ pe presă” și am „comentat” aproape „săptămânal” inepțiile jurnalistice, administrative sau politice, încât am cam neglijat acest aspect. Un aspect pentru care, cu 7 ani în urmă, în 2015, am creat site-ul http://www.augustinbercean.com . În 2023, sper să reușesc, chiar dacă voi rămâne ațintit și cu ochii pe „ai noștri ca brazii”– politicienii și jurnaliștii locali, să realizez mai multe interviuri și reportaje. Sunt atâția oameni valoroși ale căror povești trebuie împărtășite, încât ar fi păcat să nu o fac. Dar asta nu înseamnă că voi face rabat de la a crea supărare… 😎 Ideal ar fi ca în fiecare cetate să existe cel puțin câte un copil care să strige „ împăratul este gol”! E bine pentru sănătatea Cetății! Voi continua în 2023 și cu sondajele de opinie ale căror rezultate, surpriză!, par să fie destul de exacte (cel puțin așa mi s-a confirmat după ce am văzut rezultatele unui sondaj de opinie realizat de către filiala locală a unui partid politic!). Aceste sondaje de opinie au rolul de a afla și părerea lugojenilor despre cam tot ce se întâmplă în orașul nostru. De aceea am ales, tot anul acesta, și un nou slogan pentru site: „păreri lugojene”. Deci, anul 2022 a fost un an bun într-ale scrisului, cu articole suficient de citite încât site-ul http://www.augustinbercean.com să-și justifice existența. Ce-mi doresc pentru anul 2023? Îmi doresc ce vă urez și dumneavoatră (la toată lumea!), sănătate, liniște sufletească și cât mai multe bucurii! La mulți ani!

5 gânduri despre „Wow!!! Site-ul augustinbercean.com nu a fost lider de audiență în 2022!😂 Concluzii și urări, ca de final de an…-Comentariile săptămânii (26.12.2022-1.01.2023)

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: